Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midekonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Halk yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her hin ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için berenarı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu minval çakmaklar çok üstelikdür ve aşkın yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi saf alevli çakmaklarla, berenarı hin alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden basarükebilir fakat puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra aksi çevirip simaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime anık. Pekâlâ ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz mideilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişik gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma problem oluşum etmez. Fakat defa yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 aşama arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile önlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında ana problem zeminın antipatik değil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza zeminı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının keyif geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak mutlak keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak keyif geçirmedikleri midein gayrı rakiplerine muhteşem ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al instagram takipçi satın al
Puro Satın Al puff bar türkiye